Moje fotografická bilance roku 2014

Zdá se mi to a nebo každý následující rok běží rychleji a rychleji? Mám pocit, že jsem v roce 2014 nestihl prakticky nic, a tak to musím v roce následujícím napravit. Počkat! V lednu/únoru se nám narodí druhé dítě, takže toho asi moc nestihnu :-)

V lednu jsem si splnil jeden ze svých snů a vypravil jsem se fotografovat do New Yorku. Toto město mě očarovalo natolik, že jsem si řekl, že sny se mají plnit nepřetržitě a bez časového omezení, a tak se do New Yorku určitě brzy vrátím.

Fotografický výlet fo New YorkuFotografický výlet fo New Yorku

Pracoval jsem usilovně na fotografiích pro knihu Praha Templářská. Černobílý soubor jsem odevzdal a ve spolupráci s autorem textu Jaroslavem Melicharem a naším nakladatelem a grafikem v jedné osobě Kameelem Machartem vznikla moc pěkná kniha.

V říjnu jsem uspořádal v pořadí třetí samostatnou výstavu, tentokrát černobílých fotografií Prahy s názvem Praha černá a bílá.

15 velkých fotografických obrazů zdobí vstupní halu luxusního pražského hotelu Pachtův palác.

Začátkem listopadu jsem fotografoval v Dubaji.

Tyto větší úspěchy spojuje spousta dalších dílčích činitelů a malých výher, bez kterých bych nemohl pracovat na knize, bez kterých bych neměl co vystavovat. Stále a často chodím fotografovat do Prahy a sním svůj sen, že jednou si mě budou příští generace pamatovat jako pražského fotografa.

PF 2015PF 2015 - Strašně dlouho mi trvalo najít nějakou vhodnou fotku na PF zjistil jsem, že zimní mám samé depky. Tato je výjimečně trošku optimistická. Tak tedy přeji všem krásné Vánoce a jen to dobré v novém roce.

Související články

Líbí se Vám můj článek?Kupte mi kafeKupte mi kafe